ANALÝZY VÍN

Současné vyspělé technologie zpracování vína znamenají pečlivé provádění analýz v každém zásadním kroku výroby. Díky nejmodernějším přístrojům dokážeme stanovit základní parametry při výrobě vína od moštů až po hotový produkt. A výsledky? Ještě týž den! Naše laboratoře jsou vám nablízku, sídlíme v Kunovicích.

Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH.

ANALÝZY MOŠTŮ

celkové cukry, fruktóza, glukóza, celkové kyseliny, kyselina jablečná, pH, hustota, cukernatost (stupnice Brix), cukernatost (normaliz. moštoměr), YAN (asimilovatelný dusík)
vzorek 0,2 litru moštu
standardní cena 398 Kč
cena po slevě 340 Kč

ANALÝZY ROZKVAŠENÝCH VÍN

skutečný obsah alkoholu, celkové cukry, fruktóza, glukóza, celkové kyseliny, kyselina jablečná, kyselina mléčná
vzorek 0,2 litru moštu
standardní cena 398 Kč
cena po slevě 340 Kč

ANALÝZY TICHÝCH VÍN

skutečný obsah alkoholu, celkové cukry, fruktóza, glukóza, sacharóza, celkové kyseliny, kyselina vinná, kyselina jablečná, kyselina mléčná, kyselina octová, kyselina citronová, pH, glycerol, hustota, bezcukerný extrakt
vzorek 0,7 litru vína
standardní cena 398 Kč
cena po slevě 340 Kč

STANOVENÍ SÍRY

volný SO2, celkový SO2
vzorek 0,7 litru vína
standardní cena 117 Kč
cena po slevě 100 Kč
 

STANOVENÍ BÍLKOVIN

test stability bílkovin, určení dávky bentonitu
vzorek 0,7 litru vína
standardní cena 117 Kč
cena po slevě 100 Kč
V Pastouškách 205
686 04 Kunovice
Telefon: 573 034 223
Pošlete nám zprávu:
jméno
e-mail
text zprávy
OPIŠTE, prosím, kontrolní text v obrázku
Click for new image